SERTİFİKA PROGRAMLARINI TAMAMLAYANLARA BELGELERİ VERİLDİ

SERTİFİKA PROGRAMLARINI TAMAMLAYANLARA BELGELERİ VERİLDİ
  • ALKÜ_ASBAM
  • 26 Mayıs, 2022
SERTİFİKA PROGRAMLARINI TAMAMLAYANLARA BELGELERİ VERİLDİ

ASBAM tarafından 19-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen sertifika programını başarıyla tamamlayan katılımcılara belgeleri verildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yavuz Yıldız, ASBAM merkez müdürü, müdür yardımcıları Doç. Dr. Sibel Nalbant, Doç. Dr. Akan Bayrakdar ve Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları sertifika dağıtımında katılımcılarla buluştu. Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin ilgili gösterdiği bu tarz eğitim faaliyetlerinin, mezuniyet sonrası meslek yaşamında uzmanlaşma seviyelerini belirleyeceğine vurgu yaptı. ASBAM Merkez faaliyetlerini de fakülte olarak desteklerinin altını çizen Dekan Güngörmüş, "fakültemizin tüm öğretim üyesi kadrosuyla, öğrencilerimizin donanımlı olarak gelişmesi için her türlü desteği sağlıyoruz" dedi.

ASBAM Merkez Müdürü Doç. Dr. Işık Bayraktar ise başta Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş olmak üzere, vakit ayırarak törene katılan öğretim üyelerine, sertifika programının hazırlık aşamasında ve uygulama sürecinde emeği geçenlere de teşekkür etti. Merkezin sertifika programı gibi eğitim programlarının devam edeceğini, ayrıca spor performans laboratuvarının da ulusal ve uluslararası sporcuların ölçümleri için kısa zamanda faaliyet alanını genişleteceğini belirtti.

Sertifika dağıtım töreninde katılımcıların belgeleri öğretim elemanları tarafından verildi.

Sertifika programlarının eğitimcisi Doç. Dr. Akan Bayrakdar'a ASBAM merkez müdürü tarafından desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Bireysel Antrenörlük - Personel Trainer (19.05.2022), Yeşil Egzersiz (20.05.2022) ve Sağlıklı Yaşam İçin Wellness (21.05.2022) başlıklarında düzenlenen sertifika programlarının eğitimleri, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akan Bayrakdar tarafından verilmişti.

26.05.2022